Nr.1
Gaļas plate (cūkgaļasfilejas iesmiņi piecu piparu arinādē, vistas filejas iesmiņi medus-sinepju marinādē, cūkgaļas ruletīte pildīta ar sieru un dzērvenēm)
800g
Nr.2
Kūpinātās gaļas plate (žāvēta karbonāde, dūmots vistas gaļas giross, vistas rulete, čorīzo, Fuet desiņas)
800g
Nr.3
Gaļas plate (vārīta lielopu mēle, vistas akniņas bekonā, liellopa rostbifs, marinēti-cepti vistu pusspārni, ābolu-mārrutku mērce)
800g
Nr.1.
Zivju plate (tīģergarneles tempūrā, mazsālīts lasis, līdakas kroketes, marinētas reņģes filejas, laima-medus mērce)
800g
Nr.2.
Zivju plate (svilināts tuncis ar marinētu jūras zāli un sezamu, mazsālīta laša tortiljaa ar krēmsieru un svaigu gurķi, reņģe tempūras mīklā, kalmāra gredzeni, mango-čili mērce)
800g
Nr.1
Siera plate ar vīnogām un krekeriem, papildināta ar vīģu džemu
800g
Nr.2
Latvijas sieru izlase (ķimeņu siers, kūpināts siers, mīkstais kazas siers, Lapzemes siers) ar grauzdētiem lazdu riekstiem, kaltētām dzērvenēm, žāvētiem augļiem, plūmju ievārījumu un ķimeņu standziņām
800g
Nr.3
Dažādu sieru izlase (Gran Moravia, rozmarīnā marinēts siers, gorganzola, pelnu kazas siers) ar saulē kaltētiem tomātiem, olīvām un aprikožu marmelādi
800g
Nr.1
Svaigu dārzeņu plate ar mērcīti
1 kg
Nr.2
Dārzeņu plate ar svaigiem un marinētiem dārzeņiem un mērcīti
1 kg
Augļu plate no sezonas augļiem un ogām
1 kg